2009/04/30

Sköna maj välkommen
Ha en fin valborg allihopa!

2009/04/28

Elefanten
Sylusten slog till häromdagen. Det blev en elefant. Som blev färdig! Blir lika lycklig (och förvånad) varje gång jag lyckas med att verkligen slutföra ett projekt.

2009/04/25

Lördag


Har haft fixardag på jobbet idag och legat på knä inomhus och skurat golv medan solen lyst som besatt utomhus. Sen hem till en balkong som är lika ostädad som förra helgen, men om man kisar lite och väljer att titta på de små små detaljerna gör det inte så mycket. Imorgon ska jag ta tag i saken...

2009/04/22

GröntGrönt, skirt, nytt... är så lycklig att det äntligen är vår.

2009/04/21

Rädisor och persiljaGott att äta, fint att se på.

Annars är det största som hänt i dag att jag sprungit en mil! En MIL! Och det gick nästan... lätt! Är så nöjd. Tänk, en mil...

2009/04/20

VårteckenGrönt gräs, tussilago och ett nykläckt fågelägg. Det är vår!

2009/04/19

Istället för städningEgentligen hade vi tänkt ta tag i saken och röja färdigt på balkongen... fast så ändrade vi oss och åkte på utflykt i stället. Det var soligt, blåsigt och fint. Och röran på balkongen lär finnas kvar att ta tag i en annan dag också.

2009/04/18

På balkongenFjorton kvadratmeter balkong är en lyx... nu börjar jordgubbsplantorna, minikiwin, klematisen och de andra som övervintrat där vakna till liv igen.

2009/04/15

Hemma
Påskris, påskliljor och två loppisfyndade blomkrukor.

2009/04/13

Tack

alla ni som skriver så fina kommentarer! Jag blir alldeles glad och rörd av era snälla ord och beröm. Och så peppad och uppmuntrad att fota mer, och blogga mer, och bättre! Blommor och kramar till er!!!

Kolla fågeln!Den här påskhelgen har varit så bra så bra. Jag har suttit i solen, ätit gott, träffat familj och vänner, sovit mycket, läst mycket... och så har jag tittat på tranor, och insett att landande tranor är bland det roligaste man kan se! Lyckades inte fånga någon tranlandning på bild, men jag lovar, det var hur kul som helst! Kanske säger det mer om hur lättroad jag är än om hur roligt det egentligen var, eftersom det var väldigt många människor där och bara en (jag) som skrattade åt de roliga landningarna, men ändå...

2009/04/11

Glad påsk!

Ut och njut i solen, måla ett ägg eller två, klä ut dig till påskkärring och tigg godis av grannarna, eller fira påsken på nåt annat sätt som du gillar. Ha en riktigt fin påsk allihopa!

2009/04/09

Fikadags
Nybakta kardemummabullar och kall mjölk. Mmmmmm...

2009/04/07

PåskpysselIdag har jag: gått två promenader och sprungit en runda, beundrat lillasyster i student- och balklänning, ätit glass, planterat om mammas pelargonplantor och gjort årets påskris.